Offerte aanvragen

24 February 2021

Leende : Oude woning / hout in de badkamer / luxe

In Helmond hebben de Badkamerspecialisten uit Eindhoven weer een mooie badkamer opgeleverd. De Badkamerspecialisten uit Eindhoven heeft voor deze badkamer alles geregeld.
  • Afbouw badkamer
  • Luxe
  • Compleet opleveren

Van sloop tot het leveren van alle sanitair, tot het compleet opleveren van de badkamer.

Na het sloopwerk zijn de Badkamerspecialisten begonnen met het opbouwen en afwerken van de badkamer. Van het verleggen van het leidingwerk, aanleggen van electra tot het tegelwerk en het monteren van al het sanitair.

Deze badkamer is door de Badkamerspecialisten werkelijk van alle luxe voorzien, een eikenhouten meubel, een luxe design radiator, mooie grote natuursteen tegels, een alles voorzien van inbouwkranen. De muren zijn door  voorzien van super strak stucwerk, wat het totaal een fantastische uitstraling zorgt.

Badkamer renovatie Eindhoven

Wilt u uw badkamer renoveren in Eindhoven of omstreken? Dan helpt een van onze ervaren vakmannen u graag verder. Om de kwaliteit van de renovatie of verbouwing van uw badkamer te bewaren, werken we altijd met vaste vakmannen zodat we er zeker van zijn dat de juiste kwaliteit ook daadwerkelijk geleverd wordt. Al onze vakmannen zijn erg ervaren en gaan efficiënt te werk.

Nieuwe badkamer Eindhoven

Niet alleen wanneer u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren bent u bij ons op het juiste adres, maar ook wanneer u een volledig nieuwe badkamer wilt maken helpen wij u graag. We zijn gespecialiseerd in het leveren een plaatsen van badkamers in de breedste zin van het woord.

De Badkamerspecialisten

Wij zijn dé Badkamerspecialisten in Eindhoven en omgeving. Of u uw badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of u wilt een compleet nieuwe badkamer plaatsen, wij helpen u graag verder. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van Badkamerspecialisten, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we 24 uur per dag bereikbaar op 040-7200909 en daarnaast kunt u ons ook mailen op info@debadkamerspecialisten.nl.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, bel dan met Sabine op 040 720 0909 of stuur een mail naar info@debadkamerspecialisten.nl. U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×