Offerte aanvragen

24 February 2021

Veldhoven : inbouwkranen / compact / functioneel

De Badkamerspecialisten heeft deze prachtige badkamer opgeleverd voor een klant in Helmond. Een complete badkamer renovatie in Helmond, een uitdagende klus voor De Badkamerspecialisten.
  • afbouw van een badkamer
  • 2 toiletten
  • ontwerp Jemo interieur

De Badkamerspecialisten heeft deze prachtige badkamer opgeleverd voor een klant in Helmond.

Een complete badkamer renovatie in Helmond, een uitdagende klus voor De Badkamerspecialisten. De Badkamerspecialisten is gevraagd voor de afbouw van een badkamer en 2 toiletten. Deze werkelijk prachtige badkamer is ontworpen door Jemo interieur eveneens . De badkamer is werkelijk van alle luxe en hoogwaardige afwerking voorzien.

Als eerste zijn de Badkamerspecialisten begonnen met het slopen van de oude badkamer. Vervolgens zijn de loodgieters en elektriciens begonnen met de voorbereidingswerkzaamheden. Het aanleggen en verleggen van het leidingwerk, afvoeren en alle electra op de nieuwe posities. De muren uitvlakken ten behoeve van het tegelwerk en stucwerk. De timmermannen hebben de voorbereidingen betreft voor onder andere het plaatsen van het bad.

Vervolgens is de badkamer voorzien van tegelwerk, alle sanitair geplaatst wat resulteert in dit fantastische resultaat. Een badkamer om trots op te zijn.

Badkamer renovatie Eindhoven

Wilt u uw badkamer renoveren in Eindhoven of omstreken? Dan helpt een van onze ervaren vakmannen u graag verder. Om de kwaliteit van de renovatie of verbouwing van uw badkamer te bewaren, werken we altijd met vaste vakmannen zodat we er zeker van zijn dat de juiste kwaliteit ook daadwerkelijk geleverd wordt. Al onze vakmannen zijn erg ervaren en gaan efficiënt te werk.

Nieuwe badkamer Eindhoven

Niet alleen wanneer u uw badkamer wilt verbouwen of renoveren bent u bij ons op het juiste adres, maar ook wanneer u een volledig nieuwe badkamer wilt maken helpen wij u graag. We zijn gespecialiseerd in het leveren een plaatsen van badkamers in de breedste zin van het woord.

De Badkamerspecialisten

Wij zijn dé Badkamerspecialisten in Eindhoven en omgeving. Of u uw badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of u wilt een compleet nieuwe badkamer plaatsen, wij helpen u graag verder. Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van Badkamerspecialisten, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn we 24 uur per dag bereikbaar op 040-7200909 en daarnaast kunt u ons ook mailen op info@debadkamerspecialisten.nl.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, bel dan met Sabine op 040 720 0909 of stuur een mail naar info@debadkamerspecialisten.nl. U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×