Offerte aanvragen

De Badkamer specialisten

Thuis in badkamers

Plannen om uw badkamer verbouwen? Of is uw toilet aan vervanging toe? De Badkamer Specialisten helpen u graag bij de renovatie, het leveren en de plaatsing van de badkamer of toilet geheel naar uw smaak.

Elke specialist zijn eigen meerwaarde

Of u nu uw badkamer laat renoveren of een nieuw toilet laat plaatsen, dan is het belangrijk dat u dat laat doen door een vakman. De Badkamer Specialisten werkt altijd met ervaren specialisten. Voor elke specifieke klus hebben we een vakman, van loodgieter tot timmerman tot de tegelzetter die zorgt voor perfect tegelwerk. Toch hebt u altijd maar één aanspreekpunt. En de prijs? Die is altijd scherp.

Garantie op alles

Nog makkelijker wordt het als u via ons ook de badkamer of het toilet aanschaft. Wij leveren namelijk alle A-merken sanitaire producten, verlichting en tegelwerk. U krijgt bij ons dus een complete badkamer of toilet. Als wij de deur dichttrekken kunt u met een gerust hart in bad. Wel zo makkelijk, u hebt via ons garantie op zowel de materialen als de verbouwing.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, bel dan met Sabine op 040 720 0909 of stuur een mail naar info@debadkamerspecialisten.nl. U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×